Masterclasses
De Masterclasses zijn onderdeel van het Supply Chain Plein en worden mede mogelijk gemaakt door BLMC Supply Chain Optimization, Solventure en Supply Chain Media.
MASTERCLASS 5 november 16:00 - 18:00 uur - Van S&OP naar IBP, bottom up & top down
Waar S&OP zorgt voor een optimale afstemming van demand, inventory en supply, gaat IBP verder. Integrated Business Planning voegt een financieel en strategisch perspectief toe. Daarmee kunt u o.a. strategische keuzes maken op het gebied van productrange, klantportfolio en supply chain strategie. U maakt zichtbaar wat de effecten van supply chain beslissingen zijn en kunt snel bijsturen. Budgetten en rapportages worden accurater en kosten minder tijd. Business, finance en operations sluiten beter op elkaar aan en belangrijk: bereiken samen betere resultaten. Dr. Bram Desmet en Michel van Buren laten u met hun bottom up en top down benadering zien hoe u stapsgewijs komt van S&OP tot IBP of andersom.

Tijdens de afsluitende borrel is er ruimte voor discussie en netwerken.

Deze masterclass is exclusief bedoeld voor hoger management en directieniveau. Uw aanmelding wordt hierop getoetst. Twijfelt u welke seminar of masterclass het best aansluit op uw situatie en interesses? Neem contact op via info@blmc.nl

MASTERCLASS 6 november 16:00 - 18:00 uur - Supply Chain Strategy

Hoe is het gesteld met de supply chain volwassenheid in medium tot grote bedrijven, waarom is dit van belang, hoe bouw je de juiste business case voor jouw organisatie en hoe implementeer je de gekozen strategie succesvol?

Met prof. dr.Jack van Veen, ir. Martijn Lofvers, Michel van Buren MBA en Tijmen Muijs heeft the top of the bill van supply chain Nederland zich verenigd om voor u een bomvol, uniek en eenmalig programma Supply Chain Strategie te verzorgen

De sprekers hebben allen een bewezen track record in supply chain management. Ze maken voor u de koppeling tussen theorie en praktijk en gaan dieper in op de trend 'show me the money' waarin supply chain management steeds zichtbaarder waarde toevoegt en een concrete bijdrage moet leveren aan het bedrijfsresultaat.

Na afloop van deze masterclass is er ruimte voor discussie met de sprekers en met andere executives. We sluiten af met een borrel.

Deze masterclass is exclusief bedoeld voor hoger management en directieniveau. Uw aanmelding wordt hierop getoetst. Twijfelt u welke seminar of masterclass het best aansluit op uw situatie en interesses? Neem contact op via info@blmc.nl

MASTERCLASS 7 november 15:30 - 17:30 uur - Sustainability
Steeds meer bedrijven streven duurzaamheid na in hun bedrijfsstrategie. De supply chain heeft hierin een sleutelrol aangezien veel activiteiten op het gebied van inkoop, productie en logistiek een directe of indirecte impact hebben op sustainability. De grote vraag is waar te beginnen in deze langlopende trajecten. Welke verbeteringen hebben de grootste impact om duurzame supply chains te creëren? Martijn Lofvers toont u zijn roadmap. Daarna gaan Stijn Sweere en Paul van der Leer in een luchtige 'fireside chat' het gesprek met elkaar aan waarin zij de uitdagingen van sustainability binnen de supply chain nog eens van verschillende kanten belichten. Ze geven een aantal ervaringen en voorbeelden uit de praktijk waar u als manager/executive direct inspiratie uit kunt halen. De masterclass sustainability wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Deze masterclass is voor iedereen toegankelijk. Sprekers: Martijn Lofvers, Stijn Sweere en Paul van der Leer.

Registreren

Wanneer u zich aanmeldt voor de beurs en voldoet aan de eisen van de masterclasses komen deze vanzelf zichtbaar in de registratie in het programma.

blmclogo.png

supplychainmedialogo.png

solventurelogo.jpg
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners