Het Supply Chain Plein
visual_blmc_supplychainplein_744x400_01.jpg

De hotspot voor Supply Chain Management en S&OP

Tijdens ICT & Logistiek wordt er op het Supply Chain Plein specifiek aandacht besteed aan supply chain management, een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. En dat is niet vreemd, want het goed integreren van supply chain management heeft veel voordelen; accurate voorraden, snellere leveringen, betrouwbare doorlooptijden, flexibiliteit en duurzaamheid, een hoger rendement en hogere klanttevredenheid. Bent u als manager of directeur betrokken bij de supply chain van uw organisatie? Initiatiefnemers BLMC Supply Chain Optimization, Solventure S&OP Planning Software en Supply Chain Media verzorgen op het Supply Chain Plein een voor u op maat gesneden programma met aandacht voor alle verschillende aspecten van het vak. 

Supply Chain Theater

Het Supply Chain Theater biedt drie dagen lang een interessant programma met workshops over onderwerpen als strategie, processen, visibility, de ROI van supply chain verbeteringen en sales & operations planning. De sessies zijn gratis toegankelijk en worden gegeven door gerenommeerde sprekers als Prof. Dr. Jack AA van der Veen (evofenedex leerstoel Supply Chain Management Nyenrode Business Universiteit), Prof. Dr. Bram Desmet (CEO Solventure België en professor Vlerick Business School), Michel van Buren MBA (directeur BLMC Supply Chain Optimization en Solventure Nederland) en gespecialiseerde senior supply chain professionals. Met sessies voor beginnende en ervaren supply chain managers en masterclasses voor genodigden op directieniveau zit er altijd een passend onderwerp voor u bij. Zo ligt op 5 november het accent op sales & operations planning, worden op 6 november ondermeer de resultaten van de Nationale Supply Chain Monitor 2019 bekendgemaakt en staat 7 november in het teken van sustainability.

Inschrijven

De workshops in het Supply Chain Theater zijn afgestemd op managers, MT en directieleden van middelgrote tot grote bedrijven met een sterke focus op de supply chain. De onderwerpen en business cases die behandeld worden zijn met name relevant voor bedrijven in de industrie, fmcg, high tech, health, farmacie, chemie, retail, groothandel, e-commerce en tuinbouw. Bent u directeur of (senior) manager in supply chain, logistiek, productie, finance, IT of operations meld u dan tijdig aan! In 2018 was het Supply Chain Theater volledig volgeboekt en hebben we helaas mensen moeten teleurstellen. Mis het niet en reserveer nu uw plaats voor het Supply Chain Theater 2019!

> Bekijk hier het programma en schrijf u in.

Stands

Uiteraard bent u op 5, 6 en 7 november van harte welkom in de stands op het Supply Chain Plein. Bij BLMC Supply Chain Optimization staan specialisten klaar om met u van gedachten te wisselen over alles wat er komt kijken bij supply chain management. En mocht u daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken dan vertellen zij u graag meer over de aanpak, van analyse, ontwerp tot implementatie. De S&OP-experts van Solventure laten u zien hoe u betrouwbare forecasts kunt maken om uw resultaten te verbeteren en geven doorlopend demonstraties van de S&OP-software die u daarbij ondersteunt. Op de stand van Supply Chain Media vindt u journalisten en trendwatchers die alles weten over de actualiteiten in het vakgebied supply chain management. Zij delen hun grensverleggende ambitie, inspiratie en ideeen graag met u.

Speed Consults

Het Supply Chain Plein is opgezet om te inspireren, kennis te maken en kennis te delen. Heeft u een vraagstuk uit uw eigen supply chain praktijk waarover u advies wilt inwinnen? Tijdens de beurs kunt u intekenen voor een individueel consult met een van de sprekers of andere supply chain experts. In een prettige, aparte ruimte krijgt u tijdens het een-op-een-gesprek snel antwoord op uw vragen en krijgt u effectieve tips en handvatten mee voor uw eigen organisatie.

Mis het niet

Het Supply Chain Plein is een hotspot binnen de beurs waar heel supply chain Nederland samen komt in de stands en in het theater. Vorig jaar waren de theaterrondes volgeboekt en ook dit jaar verwachten we grote belangstelling. Zorg dat u er dit jaar bij bent! Schrijf u nu in voor ICT & Logistiek 2019 en reserveer de workshops van uw keuze.

Tot ziens op het Supply Chain Plein!

Mogelijk gemaakt door

blmclogo.png

supplychainmedialogo.png

solventurelogo.jpg
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners