Tours

ICT & Logistiek Tours
Transport en Logistiek Nederland (TLN) organiseert tijdens ICT & Logistiek een aantal specifieke tours voor bezoekers. Zo wordt in korte tijd inzicht gegeven in wat de markt van ICT-leveranciers op dit moment te bieden heeft. De tours zijn primair bedoeld voor logistici en ICT-ers, werkzaam bij logistiek dienstverleners en verladers. Deelnemers worden voorzien van een headset. Daardoor zijn er per tour maximaal 25 plaatsen beschikbaar.

Inschrijven
Inschrijven voor de tours kan gelijktijdig met het registreren voor de beurs. Na inschrijving - maar voor aanvang van de beurs - ontvangt u van TLN een definitieve bevestiging of u kunt deelnemen aan de tour van uw keuze.

Startpunt en duur van de tours
Alle tours starten bij de lounge van TLN, hal 1 E116. Een tour duurt ongeveer een uur.

Overzicht van alle tours


TMS-tour om 10:30 uur
Tijdens de tour bezoekt u een selectie van bekende en nieuwe leveranciers van TMS (Transport Management Systemen)

WMS-tour om 11:15 uur
Alles te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van Warehouse Management Systemen? Dan is de WMS-tour echt iets voor u. Naast de trends wordt ook ingegaan op de implementatie ervan.

FMS-tour om 13:30 uur

Tijdens de tour bezoekt u een selectie van bekende en nieuwe leveranciers van FMS (Fleet Management Systemen).

Auto-ID tour om 14:15 uur

Tijdens de Auto-ID tour informeren vooraf geselecteerde exposanten u over de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen en implementaties op het gebied van barcodes (1 en 2D), rfid, voice, draadloze en vaste netwerken, mobiele oplossingen en integratie met logistieke software pakketten zoals ERP en WMS.

Tourimpressie 2018

knipsel.png
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners