Seminar
5 november | 15:30 - 16:00
Theater 2 - Transport & Distributie

Logistieke Ketenregie: Fictie, Frictie of Werkelijkheid?

De Logistieke wereld wordt dynamischer en complexer. Fabrikanten en Retailers gebruiken een grotere diversiteit aan afzet- en verkoopkanalen, consumenten stellen hoge eisen. Niet alleen aan het product, maar ook aan de logistieke service en kosten. Dit resulteert in rap tempo in logistieke ketens welke bestaan uit Multi-Omnichannel, Multi-Store, Multi-Warehouse en Multi-Carrier situaties. En dit levert vervolgens uitdagingen op, niet alleen op IT gebied, maar ook op het gebied van samenwerking, verantwoordelijkheden en data gebruik. Is een onafhankelijke partij welke met een goed IT platform de regie op zich neemt de oplossing voor de werkelijkheid? Of blijft het Fictie en Frictie?
Big Data & Analytics
Transport & Distributie
Supply Chain Management
Spreker
Ronald Slegers
Roland Slegers
Dr. Roland Slegers-Leijsten is werkzaam als consultant voor Logistieke- en Supply Chain vraagstukken, CEO van DeliveryMatch en docent e-Commerce Logistiek aan de BUAS.

DeliveryMatch is een Transport Management Systeem met ketenregie eigenschappen. Zo kunnen bijvoorbeeld de logistieke processen van webwinkels van 'checkout tot deurbel' realtime en automatisch volledig geoptimaliseerd en aangestuurd worden. Ook als er diverse verkoopkanalen zijn en meerdere van partijen onderdeel uitmaken van het logistieke proces. Vele webshop, ERP, WMS systemen en vervoerders zijn inmiddels gekoppeld met het platform. DeliveryMatch mag inmiddels bedrijven als Blokker, LIDL, Sandd, Louwman, Penske, Flinders en Udea als gebruiker van het TMS noteren.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simtrecrolandslegers/?originalSubdomain=nl
Twitter: https://twitter.com/deliverymatch
Exposant
DeliveryMatch
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners