Seminar
5 november | 12:30 - 13:00
Theater 4 - Big Data & Analytics

Klaar voor de volgende stap in slimme logistiek?

Voorheen zagen we 2020 als hét moment dat volledig gedigitaliseerde processen op grote schaal toegepast zouden worden. Bijvoorbeeld met Virtual Reality, Kunstmatige Intelligentie en Robots. Over een aantal maanden is het zover. Zijn de verwachtingen uitgekomen?

We hebben weliswaar grote stappen voorwaarts gezet, maar om nou te zeggen dat de processen op grote schaal gedigitaliseerd zijn, nee. Hier zijn verschillende redenen voor. Zo zien we in de praktijk dat er bedrijven zijn met processen die zich heel moeilijk laten digitaliseren. Anderzijds gaan organisaties niet op digitalisering over, omdat de benodigde investeringen niet terugverdiend kunnen worden.
Hoe zit dat binnen de supply chain? Voor deze sector geldt, dat het juist wél haalbaar is om de bestaande processen te optimaliseren, door het toepassen van slimme standaardoplossingen. Tijdens deze optimalisatieslag worden behapbare stappen gezet naar Smart Logistics.
Tijdens deze presentatie gaan we in op hoe onze klanten op een slimme manier hun dienstverlening hebben verbeterd met Smart Logistics. Door de interne processen te verbeteren, levert dit - naast een betere service - direct een kostenbesparing op, waar ook de klant van profiteert. Door te kijken waar de kansen liggen en dit te vertalen naar praktische oplossingen, ontstaan mooie en vaak voor de hand liggende oplossingen.
Transport & Distributie
Warehouse Automation
Supply Chain Management
Spreker
Wijnand de Reeder
Wijnand de Reeder
Wijnand is als accountmanager verantwoordelijk voor de verkoop van IT-oplossingen voor logistiek dienstverleners. Zijn aandachtsgebieden zijn transport- en warehousemanagement. Met zijn jarenlange ervaring en oplossingsgerichte instelling adviseert hij klanten op het gebied van IT- en verandermanagement.

Voor hij bij Centric aan de slag ging, werkte Wijnand zelf in de logistieke sector en hield hij zich bezig met het stroomlijnen en optimaliseren van interne processen. Ook het verkrijgen van meer en beter inzicht door toepassing van IT is altijd een belangrijk onderdeel van Wijnands taken geweest.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/wijnand-de-reeder-54a40016/
Exposant
Centric
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners