Seminar
5 november | 14:45 - 15:15
Theater 4 - Big Data & Analytics

Integrating smart data & telematics

Digitale technologie is volop in ontwikkeling en door integratie van systemen ontstaan nieuwe inzichten en mogelijkheden. Daarnaast zijn er nieuwe regels en richtlijnen waar uw organisatie op moet inspelen om te blijven concurreren en winstgevend te blijven. Relevante stuur-informatie voor uw organisatie over uw logistieke keten en uw klanten is hierin cruciaal.
Rene de Jong zal aan de hand van praktische voorbeelden en inspirerende achtergronden ingaan op de mogelijkheden en kansen. Daarbij wordt ook ingegaan op de praktische aanpak en bijbehorende voorwaarden zoals privacy en medewerkertevredenheid.
Big Data & Analytics
Sales & Operations Planning
Transport & Distributie
Spreker
Rene de Jong
Rene de Jong
Rene de Jong is actief in de sector van voertuigtelematica sinds 2011. Na de overname van Fleetlogic door TomTom Telematics, vervult Rene de rol van Sales Director Benelux. Rene is verantwoordelijk for marketing en sales van de producten en diensten van TomTom Telematics in de Benelux regio. TomTom Telematics is de grootste leverancier van voertuigtelematica in Europa en heeft meer dan 50.000 klanten wereldwijd.

Na zijn studie Elektrotechniek aan de TU Delft heeft Rene bij organisaties als KPN, NUON en ALD Automotive zijn technische kennis gecombineerd met commerciele affiniteit in diverse leiderschapsrollen.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/repdejong/
Exposant
TomTom Telematics
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners