Seminar
6 november | 10:15 - 10:45
Theater 4 - Big Data & Analytics

End-to-end Supply Chain Visibility - Hoe Marks en Spencers totale inzicht heeft bereikt in haar supply chain met Zetes

Door een gebrek aan visibility worden retailers geconfronteerd met grote uitdagingen zoals: onnodig grote voorraden, toenemende verspilling, omzetverlies door niet-beschikbare producten of geen mogelijkheid om geretourneerde goederen te zien als beschikbare voorraad.
Daarnaast stellen klanten steeds hogere eisen, waardoor supply chains steeds complexer worden en de kosten en de verspilling verder oplopen. Er is behoefte aan realtime inzicht in de activiteiten die plaatsvinden in de supply chain. Ontdek hoe Zetes Marks en Spencers heeft geholpen om al haar honderden leveranciers en verdere partners te verbinden en om zo een hoger concurrentievoordeel te behalen.
Big Data & Analytics
Warehouse Automation
Supply Chain Management
Spreker
Jeremy Linders en Rudi Sengers
Jeremy Linders: Gespecialiseerd in Supply Chain Visibility en Track & Trace, met een sterke focus op het ontwikkelen van strategische samenwerkingsrelaties. Gedreven door een passie voor het oplossen van inefficiënties in logistieke processen en supply chains. Verantwoordelijk voor de marktontwikkeling voor ZetesOlympus, ZetesZeus en locationing.
Rudi Sengers: Business analist en consultant gespecialiseerd in logistieke automatisering. Van procesanalyse, om goed te bepalen wat de manifeste en latente behoeften zijn, tot het bewaken van de implementatie van projecten. Focus op projecten van ZetesOlympus, ZetesZeus en ZetesMedea.
Exposant
Zetes B.V.
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners