Seminar
5 november | 14:45 - 15:15
Theater 5 - Samen van A naar Data

Resultaten van het nationale onderzoek data en digitalisering in de logistiek - de kansen en de bedreigingen van digitalisering voor de logistiek dienstverlener

Aan de hand van de resultaten van het Nationaal onderzoek data en digitalisering in de logistiek geeft Juliette van Neerijnen (TLN) u inzicht in de kansen en bedreigingen voor het bedrijfsleven bij het gebruik van data, ICT en digitalisering
TLN, evofenedex en Beurtvaartadres hebben gezamenlijk de stand van zaken van digitalisering onderzocht. Waar staat het bedrijfsleven met het gebruik van data en ICT, wat zijn de belangrijkste uitdagingen, welke 'technologische' ontwikkelingen bieden het meeste perspectief.

In deze sessie presenteert TLN de resultaten van het onderzoek aangevuld met een praktijkcasus van een logistiek dienstverlener die zijn visie op digitalisering succesvol heeft toegepast in de praktijk.
Sales & Operations Planning
Transport & Distributie
Supply Chain Management
Spreker
Juliette van Neerijnen
Juliette van Neerijnen - Coördinator Digitale Innovatie
Na vele jaren in de logistieke sector werkzaam te zijn, ben ik zeer geïnspireerd geraakt door alle ontwikkelingen en innovaties die in deze sector spelen. Tegelijkertijd snelt de technologie met rappe schreden verder en is het van belang om de toepassingen die leiden tot verdere efficiency verbetering en optimalisaties in de eigen organisatie tegen het licht te houden.
Exposant
Transport en Logistiek Nederland (TLN)
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners