Seminar
6 november | 10:45 - 11:30
Theater 6 - KennisDC Logistiek

Onderweg naar de digitale zelfsturende supply chain!

Productiebedrijven in de maakindustrie hebben te maken met een markt die steeds sneller geleverd wil krijgen, in steeds kleinere series en steeds meer wensen heeft t.a.v variatie in de gevraagde producten (bijv : complete machines morgen op maat geleverd). Om te overleven in deze dynamische  markt moeten deze bedrijven veel sneller en flexibeler gaan samenwerken met hun toeleveranciers en zijn email en Excel sheets niet (meer) de geschikte tools om een complexe keten aan te sturen.
Supply Chain Management
Spreker
Jan Jansen en Tonnis de Boer
Jan Jansen en Tonnis de Boer - Senior onderzoeker resp. CEO Tradecloud
Tonnis is de oprichter en CEO van Tradecloud. Hij helpt bedrijven in de maakindustrie om sneller en duurzamer te produceren. Gebruikers van het Tradecloud platform zijn o.a. Quooker, Moba, Eriks en Gazelle.

Jan H Jansen is als hoofddocent-onderzoeker verbonden aan het lectoraat logistiek & allianties van de HAN. Naast het onderzoek op het gebied van ketenfinanciering (supply chain finance) voor het MKB, houdt hij zich bezig met het onderwijs daarin en serious gaming op het gebied van supply chain finance (The Cool Connection)en circulaire economie (The Blue Connection).
Verder is hij secretaris van het European Forum of Logisitics Education (EFLE), bij dit netwerk is hij met name geïnteresseerd in het pan-Europese project: Future Competencies of Logisticians.
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners