Seminar
6 november | 10:00 - 10:30
Theater 7 - Supply Chain Theater

Garbage IN = garbage OUT?! Hoe betrek je sales nu echt bij demand management met als gevolg een betere en betrouwbare forecast?

Het goed kunnen voorspellen van de klantvraag is cruciaal. Hoe beter de demand forecast, hoe beter u de operationele planning kunt maken. Kwalitatief goede input van Sales is daarbij van groot belang maar niet altijd vanzelfsprekend. Hoe zorgt u ervoor dat sales niet pas achteraf komt klagen en nu eens écht gaat bijdragen aan een betrouwbare forecast? Hoe creëer je betrokkenheid en krijgt u op tijd de juiste input? Michel laat in deze presentatie zien dat psychologie daarbij een belangrijk middel is. Door deze kennis in te zetten, kunt u de betrouwbaarheid van uw forecast verhogen, een betere operationele planning maken, de verkopen en klanttevredenheid vergroten en zodoende de bedrijfsresultaten significant verbeteren.

Deze workshop is bedoeld voor directeuren en (senior) managers in supply chain, operations of IT, die in dienst zijn van grote tot middelgrote bedrijven met een sterke focus op de supply chain zoals de agri & foodindustrie, maakindustrie, procesindustrie en fmcg.
Sales & Operations Planning
Supply Chain Management
Spreker
Michel van Buren MBA - CEO
Michel van Buren is CEO en oprichter van BLMC Experts in Supply Chain, samen met prof. dr. Jack van der Veen oprichter van het Supply Chain Excellence Leadership Platform, geruime tijd jurylid van de verkiezing van de supply chain professional van het jaar geweest en is sinds 2017 actief als directeur van Solventure Nederland.

Solventure is de exclusieve implementatiepartner van Arkieva S&OP software. Dit volledige S&OP-pakket kent een sterke integratie met finance en stelt bedrijven in staat een hoger rendement te behalen. Solventure besteedt veel aandacht aan een succesvolle implementatie en integratie van S&OP in de bestaande bedrijfsvoering.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/michelvanburen/
Twitter: @MichelVanBuren
Exposant
BLMC Supply Chain Optimization
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners