Seminar
7 november | 12:15 - 12:45
Theater 7 - Supply Chain Theater

Supply Chain Visibility inzichtelijk gemaakt

De toenemende complexiteit van supply chain netwerken en de volatiliteit van de vraag vereist meer zichtbaarheid in de keten. Tracking & tracing van goederen onderweg is noodzakelijk, maar is niet voldoende. Veel organisaties hebben dringend behoefte aan End-to-End Supply Chain Visibility; stroomopwaarts richting toeleveranciers, intern over de verschillende systemen en stroomafwaarts richting (eind)klanten, maar ook van operationeel naar strategisch niveau en op de korte en de lange termijn. Martijn toont u het door Supply Chain Media ontwikkelde raamwerk om de behoefte aan E2E Supply Chain Visibility te visualiseren en een benodigde softwarefunctionaliteit te identificeren.

Deze workshop is bedoeld voor directeuren en (senior) managers binnen supply chain, logistiek of operations, in dienst van middelgrote tot grote bedrijven met een sterke focus op de supply chain zoals industrie, fmcg, high tech, health, farmacie, chemie, (e-)retail en groothandel.
Supply Chain Management
Spreker
Martijn Lofvers is CEO & Chief Trendwatcher van Supply Chain Media, de uitgever van het Nederlandse Supply Chain Magazine (sinds 2006) en het Europese kwartaalblad Supply Chain Movement (sinds 2011). Martijn heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de TU Eindhoven. Hij wordt regelmatig gevraagd om op internationale congressen te spreken over het onderwerp Supply Chain Strategy Mindmapping en hij geeft hierover workshops bij bekende multinationals. Naast mindmaps heeft hij verschillende concepten zoals metrokaarten en roadmaps ontwikkeld voor de visualisatie van complexe onderwerpen. Martijn is auteur van de oorlogsroman 'Dodenmars' (2008) en heeft meegewerkt aan de westernthriller 'Brimstone' (2017).
LinkedIn: www.linkedin.com/in/supplychaineurope
Twitter: @Lofvers
Exposant
BLMC Supply Chain Optimization
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners