Seminar
5 november | 15:00 - 15:30
Theater 8 - iSHARE

Hoe je met data geld kunt verdienen

In de logistiek zijn we van oudsher goed in het managen van onze logistieke assets. Met onze data weten we daarentegen nog niet zo goed raad. Onze data zit vaak opgesloten in de systemen van onze ketenpartners en steeds meer: opgesloten in de grote platforms van partijen als Uber en Amazon. En dat terwijl juist onze data juist onze kroonjuwelen zijn. Met de juiste data-strategie kan je als logistieke partij weer de controle nemen over je eigen data en enorme efficiëntie voordelen boeken in je supply chain. Lagere kosten en hogere omzetten door simpelweg het potentieel van je data te benutten? Dat betekent onder de streep: dubbele winst!
Spreker
Eefje van der Harst
Eefje van der Harst
Eefje van der Harst is een ervaren project manager in multi-stakeholder projecten op het snijvlak van digitale identiteiten en data.

Sinds 2017 is zij vanuit INNOPAY in verschillende rollen betrokken geweest bij de totstandkoming en uitrol van iSHARE in de logistieke sector.

Vanuit INNOPAY - consultancybureau gespecialiseerd in digitale transacties -helpt zij organisaties waarde te creëren met data.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/eefjevanderharst/
Exposant
iSHARE
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners