Seminar
do 8 november | 10:45 - 11:15
Theater 7 - Supply Chain Theater

Demand Management - Help! Sales doet niet wat ik wil...

Het goed voorspellen van de klantvraag is cruciaal. Hoe beter de demand forecast, hoe beter u de operationele planning kunt maken. Kwalitatief goede input van Sales is daarbij van groot belang maar blijkt niet vanzelfsprekend. Hoe zorgt u ervoor dat Sales meer betrokken raakt en op tijd de juiste input levert? Michel laat in deze presentatie zien dat psychologie daarbij een belangrijk wapen is. Door deze kennis in te zetten, kunt u de forecast verbeteren, een betere operationele planning maken, verkopen verhogen en bedrijfsresultaten significant verbeteren.
Deze workshop is bedoeld voor directeuren en (senior) managers in supply chain, operations of IT, die in dienst zijn van grote tot middelgrote bedrijven met een sterke focus op de supply chain zoals de agri & foodindustrie, maakindustrie, procesindustrie en fmcg.
Sales & operations planning
Supply chain management
Spreker
Michel van Buren
Michel Van Buren MBA
CEO, Solventure Nederland
In 1999 richtte Michel van Buren BLMC op, dat is uitgegroeid tot specialist in supply chain optimalisatie. Zijn visie is dat je door samenwerken, dialoog en synergie grootse dingen kunt realiseren.
Sinds 2017 is hij ook directeur van Solventure Nederland, exclusieve implementatiepartner van Arkieva S&OP software. Dit volledige S&OP-pakket kent een sterke integratie met finance en stelt bedrijven in staat een hoger rendement te behalen. Solventure besteedt veel aandacht aan een succesvolle implementatie en integratie van S&OP in de bestaande bedrijfsvoering.
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners