Seminar
do 8 november | 11:30 - 12:00
Theater 7 - Supply Chain Theater

Nieuwe software integreren in uw IT-infrastructuur

Nieuwe software-applicaties kunnen bedrijfsprocessen ondersteunen, maar dan moeten ze goed geïntegreerd worden in het bestaande IT-landschap. Of het nu gaat om S&OP-tooling, een nieuw ERP-systeem of een CRM-applicatie; hoe weet u of ze passen binnen de huidige situatie en hoe pakt u zo'n technische integratie aan? Hoe plant u evoluties in uw applicatielandschap? Hoe kan een ERP-systeem uw bedrijfsprocessen het best ondersteunen?
Wat is het opkomend vakgebied van Enterprise Architecture en Application Architecture? En welke rol kan een een Enterprise Architect spelen?

Deze sessie is vooral waardevol voor IT-managers en andere leidinggevenden die bij IT-projecten betrokken zijn, binnen grote tot middelgrote bedrijven met een sterke focus op de supply chain zoals de agri & foodindustrie, maakindustrie, procesindustrie en fmcg.
Sales & operations planning
Supply chain management
Spreker
Nick Verstraete
Nick Verstraete MSc
Director Service Delivery, Solventure
Nick bij Solventure verantwoordelijk voor alle internationale S&OP-implementatieprojecten. Zo brengt hij voor klanten supply chain management en software samen in een effectieve synergie. Hij overziet tevens het team van projectmanagers en consultants.
Nick heeft internationale projectervaring in o.a. de food & beverage, FMCG, process, chemische en luchtvaartindustrie. Hij combineert zijn analytische vaardigheden met een sterk klantgeoriënteerde instelling. Zijn specialisatie ligt vooral op het terrein van demand planning, sales forecasting, supply planning en S&OP.
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners