Seminar
do 8 november | 12:15 - 12:45
Theater 7 - Supply Chain Theater

Hoe selecteert u de beste S&OP-oplossing voor uw situatie?

Adriaan Vet neemt u mee in de twee aspecten die cruciaal zijn bij het kiezen van de juiste S&OP-oplossing voor uw bedrijf.
Naast de technische kant van de software zijn relationele aspecten net zo belangrijk. De implementatie van systemen is mensenwerk en bepaalt hoe succesvol het systeem in de praktijk is. Kennis van 'zachte' factoren zoals psychologie, processen en verandermanagement zijn cruciaal bij de keuze van een softwarepartner voor S&OP.

Adriaan presenteert een checklist die beide aspecten meeweegt en u helpt om tot een weloverwogen keuze te komen voor een S&OP-systeem dat op alle fronten past bij uw situatie.

Deze workshop is bedoeld voor directeuren en (senior) managers in supply chain, operations of IT, die in dienst zijn van grote tot middelgrote bedrijven met een sterke focus op de supply chain zoals de agri & foodindustrie, maakindustrie, procesindustrie en fmcg.
Sales & operations planning
Supply chain management
Spreker
Adriaan Vet
Adriaan Vet MSc
accountmanager, Solventure Nederland
Adriaan Vet begeleidt bedrijven in het onderzoeken welke S&OP-oplossing het beste bij hen past. Hij analyseert de huidige situatie, bespreekt de uitdagingen en doelstellingen en voorziet zijn gesprekspartners van relevante kennis over beschikbare analysemethoden, methodieken en software. Zo kunnen organisaties een gefundeerde keuze maken die daadwerkelijk waarde toevoegt. Hij combineert zijn kennis als afgestudeerd marketeer met zijn interesse voor strategie, psychologie, verandermanagement, organisatiekunde, big data, netwerk- en procesdenken. De idealen die hij daarbij nastreeft zijn duurzaamheid, efficiëntie en reductie van verspilling.
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners