Start-Up Paviljoen

Dit jaar is er een speciaal Start-Up Paviljoen, waar startende bedrijven hun innovaties aan de branche presenteren.

Hieronder vind je alle deelnemers aan het Start-Up Paviljoen.

Start-Up Paviljoen exposanten

CargoSnap is een digitale oplossing die vrachtinspecties eenvoudig, snel en efficiënt maakt. Het kan ingewikkeld zijn om papieren checklist af te werken, handcamera’s te gebruiken tijdens inspecties en foto’s via WhatsApp te versturen. Daarom heeft CargoSnap één eenvoudige oplossing gemaakt voor alle vrachtinspectiebehoeften. Voltooi checklists, vul formulieren in, maak foto’s en bekijk documenten in realtime, allemaal via één platform op je telefoon.

Stand: ST8

Erniesoft is een jong en dynamisch software ontwikkel bedrijf. Vanuit onze vestiging in Schiedam ontwikkelen wij elke dag kant en klare standaard oplossingen, met een grote mate van flexibiliteit. Door onze jarenlange kennis en ervaring in IT te combineren met onze kennis en ervaring in transportprocessen ontwikkelen wij unieke toepassingen specifiek voor transportbedrijven.

Stand: 03.B078

Het GreenRoutes Optimizer platform is onze interactieve software dat inefficiënte routes optimaliseert en de planning automatiseert. Het platform koppelen wij aan uw administratie software, zodat u met één druk op de knop of dynamisch uw routes kunt laten optimaliseren.

Ook ondersteunt het GreenRoutes Optimizer platform de planners door de geplande routes te visualiseren in een interactieve kaart. Zo heeft de planner een goed overzicht van de routes en is er de mogelijkheid ledigingen/orders te schuiven op en tussen de routes in de kaart.

Stand: ST2

European standard & 24/7 online platform for Collection, Delivery & Matching of EPAL Euro pallets through our advanced e-Credit system. Virtual and physically exchange. New and used. Sustainable and in anticipation of European regulations.

Stand: ST1

Een veiliger warehouse met meetbare VR trainingen. Trainingen voor heftruck, reachtruck en andere voertuigen in het magazijn.

Stand: ST4

Solid WMS is een betrouwbaar, overzichtelijk en flexibel warehouse management systeem. Het is geschikt is voor zowel een startend kleinbedrijf als een grote onderneming met meerdere vestigingen. De kracht van Solid WMS is dat het een zeer volledig pakket is. Het biedt alle functionaliteit voor traditionele logistieke bedrijven maar biedt genoeg ruimte om specifieke bedrijfsprocessen in te passen. Doordat Solid WMS volledig in de Cloud draait is het snel in gebruik te nemen, schaalbaar en kunnen wij het tegen lage kosten aanbieden.

Stand: ST6

Turck is uw wereldwijde partner voor fabrieks-, proces- en logistieke automatisering in tal van industrieën. Met onze digitale netwerkoplossingen voor efficiënte automatiseringssystemen zijn wij een van de pioniers van Industrie 4.0 en IIoT. Als specialist voor slimme sensortechnologie en decentrale automatisering brengen wij intelligentie naar de machine en zorgen wij voor een betrouwbare captatie, verwerking en transmissie van relevante productiegegevens – van de sensor naar de cloud – niet alleen met onze robuuste I/O-oplossingen in IP67, maar ook met gebruiksvriendelijke software & services.

Stand: 03.C079