Studentendag: 8 november

Op ICT&Logistiek 2023 vind je voldoende onderdelen speciaal voor jonge logistici uit het hele land. Zo maak je op de ‘Logistieke speeddate’ op 8 november, georganiseerd oor Jong Logistiek Nederland (JLN), op een slimme, leuke en gezellige manier kennismaken met bedrijven.

Daarnaast ontdek je bij de challenge ‘Empowering Zero-Emission Logistics’ al het aanstormend talent uit logistieke opleidingen (mbo, hbo en wo).

Of neem deel aan de studenten TLN-tour en krijg in korte tijd een indruk van de ontwikkelingen op ICT en logistiek.

Logistieke speeddate JLN

Met de ‘Logistieke speeddate’ op 8 november brengt Jong Logistiek Nederland (JLN) op een slimme, leuke en gezellige manier bedrijven, studenten en young professionals bij elkaar. Het is dé kans om op een laagdrempelige en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek te gaan met verschillende logistieke bedrijven.

Meld je hier aan

Challenge Zero-Emission

De challenge ‘Empowering Zero-Emission Logistics’ doet een beroep op aanstormend talent uit logistieke opleidingen (mbo, hbo en wo) om samen met een bedrijf of overheid met innovatieve ideeën en oplossingsrichtingen te komen. Onderwijsinstellingen en studenten hebben de keuze zich in te schrijven op basis van 4 thema’s: bouwlogistiek, stadslogistiek, corridors en supply chains.

Op woensdag 8 november beoordeelt een vakjury aan de hand van posterpresentaties en pitches welk team er als winnaar uit de bus komt.
Laat je inspireren door de posterpresentaties en pitches in de ‘Challenge Arena’ (standnr 04.B124) en wees aanwezig bij de zenuwslopende ontknoping in de Logistics Arena (mainstage).

TLN-tour: Studenten en consultancy/adviseurs

Nieuw dit jaar is de studenten en consultancy tour. Speciaal bedoeld om in korte tijd een indruk te krijgen van de ontwikkelingen op gebied van ICT in transport en logistiek. De tour gaat langs verschillende aanbieders met een brede variatie aan IT oplossing van TMS, platforms, sensoren, FMS en WMS.

Interessant voor: studenten, adviseurs en consultants

De sessie vindt plaats op:

  • Woensdag 8 november, 13.00 uur
  • Donderdag 9 november, 13.00 uur

Meeting Point: TLN Stand

Thema’s:

  • FMS
  • TMS
  • WMS
  • Platform
  • Sensor
  • Control towers