De Supply Chain Arena

bannersupplychain.jpg

De hotspot voor Supply Chain Management en S&OP

Tijdens ICT & Logistiek is er dit jaar nog meer aandacht voor supply chain management. Supply chain managers en directeuren krijgen een op maat gesneden programma met aandacht voor alle verschillende aspecten van het vak. Deze activiteiten vinden plaats in de Supply Chain Arena©, een initiatief van BLMC Supply Chain Optimization, Solventure S&OP Planning Software en Supply Chain Media.


Supply Chain Theater

Het Supply Chain Theater biedt twee dagen lang een interessant programma met workshops door gerenommeerde sprekers zoals Prof. Dr. Jack van der Veen (hoogleraar Nyenrode Business Universiteit), Prof. Dr. Bram Desmet (CEO Solventure België en professor Vlerick Business School), Michel van Buren MBA (directeur BLMC Supply Chain Optimization en Solventure Nederland) en gespecialiseerde senior supply chain professionals. Op 7 november ligt het accent op de strategie en implementatie van supply chain management; op 8 november is er meer aandacht voor sales & operations planning. Alle sessies zijn gratis toegankelijk. Vorig jaar werden de workshops gemiddeld met een 8 beoordeeld.

Doelgroep

De workshops zijn bedoeld voor directeuren en senior managers in dienst van middelgrote tot grote bedrijven met een sterke focus op de supply chain. Ze zijn met name relevant voor bedrijven in de industrie, fmcg, high tech, health, farmacie, chemie, retail, groothandel, e-commerce en tuinbouw. De functies die vooral baat hebben bij de sessies zijn directeuren en (senior) managers in supply chain, logistiek, productie, IT en operations.

Vorig jaar was het Supply Chain Theater volledig volgeboekt en moesten we mensen teleurstellen die te laat waren met inschrijven. Mis het niet en reserveer nu uw plaats!

> Bekijk hier het programma en schrijf u in.

Masterclasses

Speciaal voor directeuren en executives in supply chain management organiseren we twee masterclasses. Deze behandelen de strategische vraagstukken op het gebied van supply chain management en sales & operations planning. Deze sessies zijn alleen toegankelijk op uitnodiging en u kunt zich hiervoor inschrijven via de reguliere registratie als u aan de criteria voldoet.

Supply Chain Speed Consults

 

Wilt u een persoonlijk advies over een vraagstuk uit uw eigen supply chain praktijk? Boek dan tijdens de beurs een speed consult met een van de sprekers of met een van de andere aanwezige experts. Zij zijn beschikbaar voor een-op-een-gesprekken van 10 minuten waarin u snel en effectief uw eigen casus kunt bespreken. 

Stands

Uiteraard bent u op 7 en 8 november ook welkom op onze stands. Bij BLMC Supply Chain Optimization staan supply chain specialisten klaar om met u te praten over alles wat er komt kijken bij supply chain management. De S&OP-experts van Solventure laten u zien hoe u betere forecasts kunt maken om uw resultaten te verbeteren en geven graag een demo van de S&OP-software die u daarbij ondersteunt. Op de stand van Supply Chain Media vindt u trendwatchers en journalisten die alles weten over wat er in het vakgebied actueel is. U vindt de stands in de Supply Chain Arena.

Inschrijven

Vorig jaar waren de supply chain sessies overboekt en ook dit jaar verwachten we grote belangstelling. Dus ben erbij dit jaar! Schrijf u nu in voor ICT & Logistiek, reserveer de workshops van uw keuze.

Tot ziens in de Supply Chain Arena!

Mogelijk gemaakt door

blmclogo.png

supplychainmedialogo.png

solventurelogo.jpg
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners