5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Thema 2024: The future starts here!

ICT&Logistiek is dé logistieke hub voor digitale innovatie. Drie dagen lang is de Koninklijke Jaarbeurs het centrale knooppunt waar heel logistiek Nederland samenkomt om kennis te delen en oplossingen te vinden voor de vraagstukken van vandaag en morgen. The Future Starts Here!

The future starts here!

De huidige uitdagende omstandigheden vragen om een veerkrachtige, wendbare en duurzame logistiek. Een datagedreven operatie is cruciaal om adequate beslissingen te kunnen nemen. Automatisering en robotisering maken onze processen efficiënter en sneller. Ketensamenwerking is een must om samen oplossingen te ontwikkelen voor een duurzame en emissieloze operatie. Digitalisering is de grote gemeenschappelijke deler waarmee we onze logistieke processen klaar maken voor de toekomst. En die toekomst begint nu!

Thema's ICT&Logistiek 2024

Automatisering /Robotisering

Kies je voor een razendsnel shuttlesysteem of biedt een miniloadsysteem voldoende opslag- en orderpickcapaciteit? Wil je minder afhankelijk zijn van de krappe arbeidsmarkt? Of ben je gewoon op zoek naar een snelle oplossing waarvoor je niet je hele magazijn hoeft te verbouwen? Automatisering en een nieuwe generatie robots biedt antwoord op al deze vraagstukken.

Digitalisering

Digitalisering levert meer op dan besparing van geld en tijd. Het werk wordt interessanter en uitdagender, omdat medewerkers meer tijd hebben voor taken die daadwerkelijk ertoe doen.

Datagedreven logistiek

In een snel veranderende markt en complexe logistieke ketens kunnen we niet meer vertrouwen op buikgevoel. Het is essentieel om maximaal inzicht te halen uit de verzamelde data in transport en logistiek.

 Cyber security

In de moderne logistieke sector is cyber security essentieel om gevoelige informatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen zoals datalekken en cyberaanvallen. Dit omvat geavanceerde beveiligingssoftware, bewustwordingstraining voor medewerkers en de beveiliging van geconnecteerde logistieke apparaten.

Zero emissie / Duurzaamheid

Onnodig CO2-uitstoten zal in de toekomst steeds meer geld en omzet kosten. Gelukkig gaan verduurzaming van transport en logistiek vaak samen met kostenbesparing. Op ICT&Logistiek vind je hierover nuttige adviezen, praktische tips en concrete oplossingen.

Ketensamenwerking

Al jarenlang is ICT&Logistiek het podium waar je je kennis op het gebied van supply chain management kunt versterken. En waar je de tools vindt waarmee je je ideeën over supply chain management kunt vormgeven, plannen en uitvoeren.

Wil je spreker worden op ICT&Logistiek 2024?
Schrijf je dan in en deel jouw expertise met ons publiek. Wij kijken ernaar uit om jouw bijdrage te ontvangen en onze bezoekers te inspireren met jouw kennis en inzichten.

  Persoonlijk


  Bedrijfsgegevens
  Presentatie


  Een spreker aanmelding wordt niet automatisch gezien als een garantie voor uitnodiging tot deelname aan het onafhankelijke programma.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons
  privacy statement.