Tours

TLN Tours

TLN organiseert dagelijks tweemaal de TLN tours. Tijdens de tour bezoekt u een selectie van bekende en nieuwe leveranciers van TMS (Transport Management Systemen) en FMS (Fleet Management Systemen) en geeft u in korte tijd inzicht wat de markt van ICT-leveranciers op dit moment te bieden heeft. De tours starten om 11.00 uur (TMS)  en 13.30 uur (FMS) en duren ongeveer 1 uur. De tours zijn primair bedoeld voor logistici en ICT-ers werkzaam bij logistiek dienstverleners en verladers. Deelnemers aan de tour worden voorzien van een headset daardoor zijn er per tour maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Inschrijven voor de tours kan gelijktijdig met het registreren voor de beurs. Na inschrijving - maar voor aanvang van de beurs - ontvangt u van TLN een definitieve bevestiging of u kunt deelnemen aan de TLN tour.

AIM Tours

Evenals de voorgaande worden kunnen bezoekers tijdens ICT & Logistiek deelnemen aan de autoID en WMS-tours van AIM Benelux.

Auto-ID tours

Deze tour duurt een uur, waarbij u in groepsverband een 5 tot 7-tal exposanten bezoekt.
Tijdens de autoID tour zullen zij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen en implementaties op het gebied van barcodes (1 en 2D), rfid, voice, draadloze en vaste netwerken, mobiele oplossingen en integratie met logistieke software pakketten zoals ERP, WMS. De tour start in de lounge van AIM Benelux en begint beide beursdagen om 13.00 uur.

WMS-tours

In een tijdsbestek van 1 uur, bezoekt u in groepsverband een 6 tot 7-tal exposanten die u kort zullen informeren over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van Warehouse Management Systemen, als ook over de implementatie er van. De WMS tours starten in de lounge van AIM Benelux om 11.00 en 15.00 uur.

Inschrijven voor de tours kan via de registratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners