Whitepaper samenvatting

SecureLink Cloud Security

SecureLink Cloud Security

Er bestaat veel verwarring over de definitie van cloud security. Het lijkt erop alsof iedereen zo zijn eigen interpretatie heeft. In de meeste gevallen komt het echter toch neer op de volgende mogelijkheden:

  • SaaS-oplossingen die beveiligingsfuncties bevatten
  • Traditionele beveiligingsmiddelen op basis van een virtuele vormfactor
  • Geïntegreerde beveiligingsoplossingen binnen de cloudomgeving (IaaS of PaaS voor het hosten van eigen applicaties, zoals AWS of Azure)

In werkelijkheid verplaatsen maar weinig bedrijven hun bestanden voor 100% naar de cloud: een hybride oplossing – met sommige delen on-premise en andere in de cloud – is vandaag de dag het meest gangbaar.

Eigenlijk zijn er nauwelijks redenen om niet naar de cloud te gaan. De meeste beveiligingsbeginselen zijn volledig gelijk, ongeacht of u uw beveiliging op het bedrijfsterrein of in de cloud wilt verbeteren. De consultants van SecureLink kunnen u helpen met het ontwerp van een veilige architectuur, of dit nu gaat om het beveiligen van een SaaS-applicatie of het beveiligen van specifieke werklast die is verhuisd naar de cloud. Meer weten?

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 15-11-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: SecureLink

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners