WMS en autoID Tour

WMS tours
Evenals de voorgaande jaren worden de bezoekers van de beurs, tijdens de beursdagen, de gelegenheid geboden zich aan te melden voor deelname  aan de WMS-tours, georganiseerd door AIM Benelux.

In een tijdsbestek van 1 uur, bezoekt u in groepsverband een 6 tot 7-tal exposanten die u kort zullen informeren over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van Warehouse Management Systemen, als ook over de implementatie er van. Registreren kan hier.

Deelnemers aan de WMS tour zijn dit jaar: Actemium, Generix Group, Ctac, Davanti, IC-Vertex, IQ Professional, King, Manhattan Associates, Optimizers, Rainbow Solutions, SOA People Nederland, Eazystock-Succeed, V. Boxtel, Yellowstar, MendiX en Hardis Group.

Aanvang op de lounge van AIM Benelux, stand 03.D093

Dinsdag 28 november
11.00 uur
16.00 uur

Woensdag 29 november
13.30 uur

Donderdag 30 november
11.00 uur

autoID-tours
Evenals de voorgaande jaren worden de bezoekers van de beurs, tijdens de beursdagen, de gelegenheid geboden zich aan te melden voor deelname  aan de autoID-tours. georganiseerd door AIM Benelux.

In een tijdsbestek van 1 uur, bezoekt u in groepsverband een 5 tot 6-tal exposanten. Zij zullen u kort informeren over de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen en implementaties op het gebied van barcodes (1 en 2D), rfid, voice, draadloze en vaste netwerken, mobiele oplossingen en integratie met logistieke software pakketten zoals ERP, WMS.  Registreren kan hier.


Deelnemers aan de autoID-tour zijn: Capturetech, Dalosy, Inotec Barcode Security, Logident/Labels en meer, Mieloo & Alexander Business Integrators, Roldo Rent en Zebra.

Aanvang op de lounge van AIM Benelux, stand 03.D093

Dinsdag 28 november
13.30 uur

Woensdag 29 november
11.00 uur

Donderdag 30 november
13.30 uur

Hoofdmediapartner
logistiekprofs.jpg
Mediapartners