5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

ICT&Logistiek

ICT&Logistiek is dé ontmoetingsplaats voor technologische innovatie binnen de logistieke sector. Jaarlijks transformeert de Koninklijke Jaarbeurs tot logistieke hub van Nederland en komt de gehele sector bij elkaar om nieuwe kennis, oplossingen, contacten en inspiratie te vinden.

Draagt jouw organisatie bij aan het creëren van een optimale logistieke flow? Dan is ICT&Logistiek 2024 dé plek om jouw organisatie onder de aandacht te brengen.

The future starts here!

ICT&Logistiek is dé logistieke hub voor digitale innovatie. Drie dagen lang is de Koninklijke Jaarbeurs het centrale knooppunt waar heel logistiek Nederland samenkomt om kennis te delen en oplossingen te vinden voor de vraagstukken van vandaag en morgen.

De huidige uitdagende omstandigheden vragen om een veerkrachtige, wendbare en duurzame logistiek. Een datagedreven operatie is cruciaal om adequate beslissingen te kunnen nemen. Automatisering en robotisering maken onze processen efficiënter en sneller. Ketensamenwerking is een must om samen oplossingen te ontwikkelen voor een duurzame en emissieloze operatie. Digitalisering is de grote gemeenschappelijke deler waarmee we onze logistieke processen klaar maken voor de toekomst. En die toekomst begint nu!

Helpt jouw organisatie om de toekomst dichterbij te brengen en onze logistiek veerkrachtig, wendbaar en duurzaam te maken? Dan is ICT&Logistiek 2024 dé plek om jouw organisatie te presenteren aan het publiek, dat bestaat uit duizenden eindbeslissers, medebeslissers, adviseurs en influencers uit de logistieke sector.

Alles over deelnemen

Facts ICT&Logistiek 2023

6.926 bezoekers
183 exposanten
7,5 totaaloordeel exposanten
18.461 connecties gemaakt

Wat zeggen exposanten over ICT&Logistiek 2023?

Pieter Van den Broecke – Managing Director Manhattan

‘Dit is de best bezochte beurs van de laatste jaren. Het bewijst dat er in de logistieke sector veel staat te gebeuren en dat er veel behoefte is aan verandering.’

Bekijk alle deelnemers

Martin van Leest, Marketing Manager SATO Europe

‘Wij doen al circa 10 jaar als exposant mee aan ICT&Logistiek omdat het de meest toonaangevende beurs voor onze business is. We zijn zeer tevreden over het aantal en de kwaliteit bezoekers.’

Bekijk alle deelnemers

Mike Oerlemans, Marketeer Boltrics

‘ICT&Logistiek is hét evenement voor de sector. Hier komen we in contact met logistieke bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe softwareprogramma’s én ontmoeten we zowel bestaande als nieuwe klanten.’

Bekijk alle deelnemers

Manuele Choi, Marketing Manager Hardis Group

‘De gesprekken waren dit jaar talrijk én van hoog niveau. Dit leverde waardevolle connecties op gericht op de behoeften en uitdagingen in de logistieke sector.’

Bekijk alle deelnemers

Wij staan voor je klaar

Wil je weten hoe ICT&Logistiek kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op ICT&Logistiek.

Neem contact op

Marc Nelisse

Sharon Scheper

Kennispartners

Mediapartners