5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

ICT&Logistiek

Ontdek innovatieve oplossingen bij 300+ exposanten, laat je inspireren door 200 sprekers, leer alles over de laatste trends en ontwikkelingen, benut de case studies en wissel ervaringen uit met duizenden professionals.

Dé driedaagse logistieke hotspot!

Facts ICT&Logistiek 2024 en Logistica Next 2024

ICT&Logistiek en Logistica Next vinden gelijktijdig plaats. De beurzen hebben een gemeenschappelijke entree en bezoekers bezoeken beide beurzen met 1 toegangsbewijs.

5 redenen voor een bezoek aan ICT&Logistiek 2024

 

  • Ontdek innovatieve oplossingen bij 300+ exposanten.
  • Laat je inspireren en adviseren door 200 sprekers.
  • Leer alles over de laatste trends en ontwikkelingen.
  • Benut de praktische case studies van toonaangevende bedrijven.
  • Wissel ervaringen uit met duizenden professionals.

 

Dé driedaagse hotspot met innovaties voor een toekomstbestendige logistiek!

Thema's ICT&Logistiek 2024

Automatisering /Robotisering

Kies je voor een razendsnel shuttlesysteem of biedt een miniloadsysteem voldoende opslag- en orderpickcapaciteit? Wil je minder afhankelijk zijn van de krappe arbeidsmarkt? Of ben je gewoon op zoek naar een snelle oplossing waarvoor je niet je hele magazijn hoeft te verbouwen? Automatisering en een nieuwe generatie robots biedt antwoord op al deze vraagstukken.

Digitalisering

Digitalisering levert meer op dan besparing van geld en tijd. Het werk wordt interessanter en uitdagender, omdat medewerkers meer tijd hebben voor taken die daadwerkelijk ertoe doen.

Datagedreven logistiek

In een snel veranderende markt en complexe logistieke ketens kunnen we niet meer vertrouwen op buikgevoel. Het is essentieel om maximaal inzicht te halen uit de verzamelde data in transport en logistiek.

 Cyber security

In de moderne logistieke sector is cyber security essentieel om gevoelige informatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen zoals datalekken en cyberaanvallen. Dit omvat geavanceerde beveiligingssoftware, bewustwordingstraining voor medewerkers en de beveiliging van geconnecteerde logistieke apparaten.

Zero emissie / Duurzaamheid

Onnodig CO2-uitstoten zal in de toekomst steeds meer geld en omzet kosten. Gelukkig gaan verduurzaming van transport en logistiek vaak samen met kostenbesparing. Op ICT&Logistiek vind je hierover nuttige adviezen, praktische tips en concrete oplossingen.

Ketensamenwerking

Al jarenlang is ICT&Logistiek het podium waar je je kennis op het gebied van supply chain management kunt versterken. En waar je de tools vindt waarmee je je ideeën over supply chain management kunt vormgeven, plannen en uitvoeren.

Kennispartners

Hoofdmediapartners

Mediapartners

Schrijf je in voor de Event update

en ontvang het laatste nieuws over ICT&Logistiek.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de event update. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de event update.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.