KPN en Cegeka melden iot-mijlpalen

Deel

Gekopieerd

KPN levert samen met Cradlepoint een internet-of-things-oplossing aan Videojet. Daarmee kan de Amerikaanse industrieel printdienstverlener Videojet 24/7 klanten helpen aan bedrukking, codering en markering. Cegeka Nederland ziet een toenemende vraag naar iot-oplossingen en kondigt aan om op dit vlak samen te werken met ingenieursbureau Inventeers.

KPN IoT en Cradlepoint voorzien Videojet, leverancier in codeer- markeer en printoplossingen, voorzien van m2m (machine to machine)-connectiviteit van KPN IoT en de Cradlepoint IBR200 4G/5G routers voor draadloos wan, gecombineerd met zijn netwerkbeheeroplossing NetCloud Manager. Met de plug-and-play oplossing kan Videojet klanten aansluiten en duizenden printers op afstand beheren en monitoren. 

Volgens Videojet (onderdeel van het Amerikaanse Danaher) kennen industriële sectoren vaak wifi-onvriendelijke locaties en beperkende securitymaatregelen die een stabiele connectiviteit in de weg staan. Klanten uit deze sectoren vragen dan ook om een betere connectiviteit met hun productielijn. Het bedrijf verwacht nu door de gebundelde oplossing van KPN IoT en Cradlepoint de barrières te slechten en daardoor meer controle te krijgen over de mobiele connectiviteit. Dit maakt het beheer van duizenden printers op afstand eenvoudiger.

‘Deze oplossing zorgt ervoor dat wij 24/7 bedrukking, codering en markering aan onze klanten kunnen verzekeren. Dit is cruciaal voor branches waarin dit vereist wordt zoals in de voedingsindustrie, bouw, luchtvaart, automobielbranche en farmacie. Zonder de vereiste productidentificaties kan dit leiden tot dervingskosten of vertraging in massale projecten.’ licht Jean-Paul Cohen, commercial directeur Western Europa bij Videojet toe.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen