Pride Capital stapt in bij Carya Group

Deel

Gekopieerd

Pride Capital uit Amsterdam neemt een minderheidsbelang in de Carya Group, een all-in-one it-dienstverleners voor autodealers uit Puurs-Sint-Amands. De investeerder gaat het bedrijf ondersteunen bij strategische overnames om Europees uit te groeien..

Carya levert volledig geïntegreerde it-oplossingen. Die variëren van hardware, software en een telecom-infrastructuur tot ondersteuning, beheerde marketingdiensten, crm en extra software-ontwikkeling voor beheersystemen.

Pride Capital wil Carya uitbouwen tot de leidende Europese specialist voor it-diensten voor autodealers. De basis is gelegd om ook buiten de Benelux actief te worden. Carya bedient momenteel meer dan vierhonderd klanten in België, Luxemburg en Nederland en servicet daarmee merken als BMW, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Mini, Jaguar/Land Rover en Iveco.

Er werken ruim honderd man bij het in 2006 opgerichte bedrijf, de meesten in België. Sinds begin 2021 is Carya ook actief in Nederland na de overname van de softwaretak voor dealers van Incadea Nederland (de vroegere automotive-activiteiten van Norriq Nederland). Het bedrijf houdt hier kantoor in Vianen. 

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen