5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Ac­ti­vi­tei­ten

ICT&Logistiek 2024 heeft een uitgebreid contentprogramma en een ruim aanbod aan slimme en concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten tijdens ICT&Logistiek 2024.

De Logistieke Speeddate (2024)

Met de ‘De Logistieke Speeddate’ brengt Jong Logistiek Nederland (JLN) op een slimme, leuke en gezellige manier bedrijven, studenten en young professionals bij elkaar. Het is dé kans om op een laagdrempelige en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek te gaan met verschillende logistieke bedrijven.

In 2024 is De Logistieke Speeddate op 6 november. De details maken we later bekend. Ben jij erbij?

In samenwerking met:  Jong Logistiek Nederland

Cyber Security Paviljoen

Er is komend jaar ook extra aandacht voor het thema cybersecurity met een Cyber Security Paviljoen. Hier kom je erachter hoe je de cyber security binnen jouw transport of logistieke organisatie kan vergroten.

Deelnemen? Neem contact op

TLN-tours

Ook komend jaar staan de TLN-tours van Transport & Logistiek Nederland (TLN) op het programma. De tours zijn onder andere gericht op kantoor en planning, voertuig, fleetmanagement en telematica en warehousemanagement. Ook zijn er specifieke tours voor studenten en adviseurs.

In samenwerking met: Transport en Logistiek Nederland (@TLNnieuws) / X

Mainstage: Logistics Arena

Het keynote programma op de mainstage is hét vlaggenschip van ICT&Logistiek. Inspirerende keynote sprekers geven hier kennisessies over cruciale onderwerpen die de toekomst van de logistiek vormgeven. Hier laat je je inspireren door waardevolle inzichten en innovatieve strategieën.

7 Thema theaters

Op ICT&Logistiek vind je 7  thema theaters die deel uitmaken van het uitgebreide kennisprogramma, waaronder Slimstock theater, Datagedreven Logistiek, Logistieke Automatisering, Supply Chain Theater, Digitale Transformatie en Tech Trends. Je kiest hier uit tientallen presentaties die je kennis verrijken op specifieke onderdelen met de aangeboden informatie door exposanten en experts.

Start-Up Straat

Dit jaar is er een speciale Start-Up Straat, waar startende bedrijven hun innovaties aan de branche presenteren.

Deelnemen? Neem contact op