5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen?

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten bij duizenden adviseurs en beslissers uit de logistieke sector? Of ligt jouw focus op het krijgen van nieuwe leads, relatiebeheer of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Kom dan exposeren op ICT&Logistiek, dé logistieke hub van Nederland. ICT&Logistiek vindt van 5 t/m 7 november 2024 plaats in Jaarbeurs, Utrecht.

Neem contact op voor de nog beschikbare locaties.

Neem contact op

Deelnemen in 6 eenvoudige stappen

Stap 1: bepaal en bespreek je doel­stel­lin­gen

Ligt je focus op nieuwe leads? Is re­la­tie­be­heer juist belangrijk of gaat het je vooral om naams­be­kend­heid? We denken graag met je mee.

Neem contact op

Stap 2: kies je locatie

Je kunt kiezen uit een rijlocatie, hoeklocatie, koplocatie en ei­land­lo­ca­tie. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor een A-locatie. Neem contact op voor de nog beschikbare locaties.

Neem contact op

Stap 3: kies jouw deel­na­me­pak­ket

Zorgeloos deelnemen aan de beurs zonder zelf een standbouwer in te schakelen? Kies voor één van de stan­daard­deel­na­me­pak­ket­ten.

Neem contact op

Stap 4: benut de Event planner

Vind nieuwe leads onder de voor­ge­stel­de connecties en profileer je bedrijf optimaal.

Neem contact op

Stap 5: maxi­ma­li­seer je deelname

In het deel­na­me­pak­ket zit standaard een basis branding pakket. Bepaal je doel­stel­lin­gen en kies voor een upgrade.

Neem contact op

Stap 6: vergroot je impact

Voor markt­lei­ders die zich in de sector willen profileren als thoughtlea­der is het geven van een presentatie een goede toevoeging aan de deelname. Informeer naar de mo­ge­lijk­he­den.

Neem contact op

Bekijk alle straten en paviljoenen

Start-Up Straat

Bouw jij mee aan de toekomst van logistiek waarin innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote logistieke uitdagingen? ICT&Logistiek 2024 biedt met de Start-Up Straat een podium aan nieuwe innovatieve bedrijven.

Kom in contact met eindgebruikers en topbedrijven om de groeimogelijkheden te ontdekken en samen waarde te creëren.

Gezien het beperkte aantal plekken adviseren wij om bij interesse contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Cyber Security Paviljoen

De logistieke sector digitaliseert steeds meer en is daardoor een interessant doelwit voor cyberaanvallen. Toch heeft cyber security bij veel bedrijven nog altijd geen prioriteit. Kennis en het gevoel van urgentie ontbreken.

Ben jij een prominente speler in de sector cyber security en wil je in gesprek komen met eind- en medebeslissers uit de logistieke sector? Neem dan deel aan het Cyber Security Paviljoen op ICT&Logistiek 2024.

Neem contact op

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt je als exposant te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Wil je weten hoe ICT&Logistiek kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op ICT&Logistiek.

Marc Nelisse

Sharon Scheper