5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen?

Exposeren op ICT&Logistiek?

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten bij duizenden adviseurs en beslissers uit de logistieke sector? Of ligt jouw focus op het krijgen van nieuwe leads, relatiebeheer of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Kom dan exposeren op ICT&Logistiek, dé ontmoetingsplaats voor technologische innovatie binnen de logistieke sector. ICT&Logistiek vindt van 5 t/m 7 november 2024 plaats in Jaarbeurs, Utrecht.

Neem contact op

Deelnamemogelijkheden

Stap 1: kies jouw locatie

Bespreek met onze accountmanagers de beschikbare locaties op de plattegrond. Je kunt kiezen uit een rijlocatie, hoeklocatie, koplocatie en eilandlocatie. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor een A-locatie.

Stap 2: kies jouw standbouwpakket

Voor ICT&Logistiek 2024 zijn verschillende standbouwpakketten beschikbaar. Allemaal inclusief verlichting, een bergruimte, tafel met stoelen en dagelijkse schoonmaak.

Stap 3: kies jouw boosterpakket

Met een boosterpakket zorg je voor en tijdens de beurs voor de juiste zichtbaarheid. Je kunt kiezen uit Royal Branding, Royal Lead Generation, Total Campaign of Thought Leadership.

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt je als exposant te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Wil je weten hoe ICT&Logistiek kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op ICT&Logistiek.

Neem contact op

Corien den Ouden

Sharon Scheper