5 t/m 7 november 2024 | Jaarbeurs, Utrecht

ICT&Logistiek

Van 5 t/m 7 november is zover: ICT&Logistiek 2024! Kom langs en geniet drie dagen lang van mooie innovaties, goede gesprekken, interessante kennissessies en een reeks aan activiteiten. Staat deze editie al in je agenda?

Wij zien je daar.

The future starts here!

ICT&Logistiek is dé logistieke hub voor digitale innovatie. Drie dagen lang is de Koninklijke Jaarbeurs het centrale knooppunt waar heel logistiek Nederland samenkomt om kennis te delen en oplossingen te vinden voor de vraagstukken van vandaag en morgen.

De huidige uitdagende omstandigheden vragen om een veerkrachtige, wendbare en duurzame logistiek. Een datagedreven operatie is cruciaal om adequate beslissingen te kunnen nemen. Automatisering en robotisering maken onze processen efficiënter en sneller. Ketensamenwerking is een must om samen oplossingen te ontwikkelen voor een duurzame en emissieloze operatie. Digitalisering is de grote gemeenschappelijke deler waarmee we onze logistieke processen klaar maken voor de toekomst. En die toekomst begint nu!

Bekijk de deelnemerslijst 2024

Thema's ICT&Logistiek 2024

Automatisering /Robotisering

Kies je voor een razendsnel shuttlesysteem of biedt een miniloadsysteem voldoende opslag- en orderpickcapaciteit? Wil je minder afhankelijk zijn van de krappe arbeidsmarkt? Of ben je gewoon op zoek naar een snelle oplossing waarvoor je niet je hele magazijn hoeft te verbouwen? Automatisering en een nieuwe generatie robots biedt antwoord op al deze vraagstukken.

Digitalisering

Digitalisering levert meer op dan besparing van geld en tijd. Het werk wordt interessanter en uitdagender, omdat medewerkers meer tijd hebben voor taken die daadwerkelijk ertoe doen.

Datagedreven logistiek

In een snel veranderende markt en complexe logistieke ketens kunnen we niet meer vertrouwen op buikgevoel. Het is essentieel om maximaal inzicht te halen uit de verzamelde data in transport en logistiek.

 Cyber security

In de moderne logistieke sector is cyber security essentieel om gevoelige informatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen zoals datalekken en cyberaanvallen. Dit omvat geavanceerde beveiligingssoftware, bewustwordingstraining voor medewerkers en de beveiliging van geconnecteerde logistieke apparaten.

Zero emissie / Duurzaamheid

Onnodig CO2-uitstoten zal in de toekomst steeds meer geld en omzet kosten. Gelukkig gaan verduurzaming van transport en logistiek vaak samen met kostenbesparing. Op ICT&Logistiek vind je hierover nuttige adviezen, praktische tips en concrete oplossingen.

Ketensamenwerking

Al jarenlang is ICT&Logistiek het podium waar je je kennis op het gebied van supply chain management kunt versterken. En waar je de tools vindt waarmee je je ideeën over supply chain management kunt vormgeven, plannen en uitvoeren.

Kennispartners

Mediapartners

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang  het laatste nieuws over ICT&Logistiek.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Vakantiebeurs nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.